Nu har jag hittat en ersättare till min gamla ipod (som nu nog kommer att tjäna som lagringsenhet för foton på resor, 40gb). Det blev en Ipod Nano (3 generationen som kom ut nu i septemeber) den svarta. Den har en del nyheter, såsom en otroligt skarp och ljusstark färgskärm, videofunktion och nytt gränssnitt. Den är 6,5mm tunn, framsidan är av anodiserad aluminium och baksidan av klassisk rostfritt blankpolerat stål. Den känns hur gedigen som helst! En tuff liten detalj är coverflowfunktionen som gör att man “bläddrar” mellan skivorna, ispirerat från iPhone, snyggt!

Läs mer på: http://www.apple.com/se/ipodnano/

ipdo_nano_black_1_1.jpgipdo_nano_back_1.jpg
Jag beställde den via apple.se med gratis frakt och gratis lasergravyr (vilket jag utnyttjade), beställde en tisdag och redan på torsdagen knackade det på dörren här hemma, snabbt! Än så länge är jag nykär! =)

Leave a Reply

eXTReMe Tracker