Nya boendet är i Vasastan bara ett kvarter ifrån Odenplan. Vi trivs hur bra som helst här, massor av nya och mysiga restauranger att upptäcka här (och även en hel hög med affärer) samt en fin park. Nära till tunnelbanan är det också, för mig tar det 9min från dörr till dörr när jag ska till jobbet (nästan oförskämt bra känns det som). Det är till kontoret, hamnar man på något annat projekt senare så blir det säkert längre.

I helgen så skrev både jag och J in oss på SATS och idag köpte jag nya träningsbyxor, så nu ska det bli till att komma igång med träningen. Vi blev glada över att SATS Odenplan är den störtsa i Stockholm och har många olika pass att erbjuda.

Det är mycket mer än förväntat som ligger på plussidan med flytten hit, vilket mestadels nog bara är tur. Bäst av allt är att det även ligger en Burger King 2 kvarter bort, tidigare hade jag 10 mil till mitt favoritburgarställe. Det är kanske lite väl nära med tanke på träning osv =)

En annan postitiv sak som man inte var bortskämd med tidigare är öppettiderna för affärer på helgerna, skönt!

Mer positivt:

  • Närmare till massa vänner som man tidigare inte träffade så ofta
  • Utbudet, här kan man verkligen hitta allt (att det ligger en biljardbordsaffär runt hörnet där vi bor är kul med tanke på mina teorier, för er som känner till dem =)
  • Mer att hitta på, var på Cosmonova förra helgen!
  • Närmare till Arlanda =)
Leave a Reply

eXTReMe Tracker